8 Şubat 2024 Perşembe

TARSUS'TAN KİLİS'E YÜRÜDÜLER

'Yürüyelim Arkadaşlar' sloganıyla eğitim ve öğretimin önemini her fırsatta vurgulayan, her alanda yaptığı çalışmalarla ve projelerle takdir toplayan Tarsus Anıt Lions Kulübü Kilis'te bulunan bir ilkokulun tek öğretmeni ve müdürü olan Sınıf Öğretmeni'nin okulu ve öğrencileri için yaptığı fedakarlıklara kayıtsız kalmadı. 

Tarsus Anıt Lions Kulübü 2023-2024 Dönem Başkanı Piyale Çataklı yaptığı açıklamada Kilis'te bir ilkokulda tek derslik ve 4 sınıf seviyesi olduğunu belirterek tek derslikte aynı anda tüm öğrencilerine ders veren Sınıf Öğretmeni'nin Tarsus'ta ikamet eden yakınlarından yaptığı fedakarlıkları duyunca etkilendiklerini söyledi. Sınıf Öğretmeni'nin öğrencilerinin üşümemesi için dersliğe halı serdiğinden, öğrencileri gelmeden soba ile dersliği ısıtarak derse hazırladığından, öğrencilerine Atatürk, vatan, bayrak ve millet sevgisi aşılama gayretinden özellikle çok etkilendiklerini ifade etti. Böyle fedakar öğretmenlerin yanında olunması gerektiğini hatırlatarak yönetim kurulu ile aldığı karar doğrultusunda Kilis'te bulunan ilkokula eğitmenler nezdinde hazırladıkları kitapları hediye ettiklerini ifade etti. Emeği geçenlere ve Sınıf Öğretmeni'ne teşekkür etti.

Sınıf Öğretmeni'de Tarsus Anıt Lions Kulübü'ne teşekkür etti. Yeni nesilin mimarı öğretmenler zümresinde yer almaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. 

Emine GÜLNAME 

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder