9 Şubat 2024 Cuma

TARSUS'U GÖNLÜNDE TAŞIYARAK İZ BIRAKANLAR ARASINDAKİ YERİNİ ALDI

2 Eylül 2019 tarihinde başladığı Tarsus'taki görevini 4 yıl 5 ay boyunca sürdüren Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu 27 Ocak 2024 tarihli Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesi ile Bursa vali yardımcılığına atandı. Şahsına münhasır karekteri ile tüm Tarsusluların gönül kapılarını aralayan Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu 9 Şubat 2024 tarihinde düzenlenen veda programı ile görevini başarı ile tamamlayarak Tarsus'tan ayrıldı. 

Tarsus Kaymakamlığı Bahçesi'nde düzenlenen veda programına Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu ve Tarsus Kaymakamlığı personelleri, Tarsus protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri, oda ve dernek başkanları, muhtarlar, Tarsus halkı ve basın mensupları katıldı.

Veda programında herkes ile tek tek ilgilenen Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu yaptığı veda konuşmasında Tarsus'taki görevi ile ilgili açıklama yaparak Tarsus'tan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tarsus'ta güzel günler geçirdiğini, güzel insanlar tanıdığını, güzel olaylara şahit olduğunu ifade ederek Tarsus'tan mutlu ve mesut ayrıldığını söyledi. Veda konuşmasını Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Tarsuslular!..  Sizleri, Tarsus’u hayatım boyunca gönlümde taşıyacağım!.. sözü ile bitirerek programa katılanlara ve tüm Tarsuslulara teşekkür etti.

Veda konuşmasının ardından programa katılanlar ile tek tek vedalaşan Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu Tarsus'u gönlünde taşıyarak iz bırakanlar arasındaki yerini aldı. Göz yaşları arasında, sevgi seli ve memnuniyet duyguları ile Tarsus'tan ayrıldı.

Emine GÜLNAME 

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder