10 Kasım 2018 Cumartesi

TARSUS ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN ATATÜRK KONULU RESİM SERGİSİ


Tarsus Ülkü Ocakları'nın Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 80.yıl dönümü nedeniyle Yarenlik Alanı'nda organize ettiği 'Atatürk' konulu resim sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Sergide konuşma yapan Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Emre Bircan “Milletimizin kurtarıcı lideri, Cumhuriyetimizin kurucu önderi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yılındayız.

Atatürk, yeteneklerini ve dehâsını yalnızca milleti için kullanmış, komutan, inkılâpçı, lider ve devlet adamı olarak kendisini büyük Türk milletinin bekasına adamış; askerî ve siyasî hamleleri ile Türkiye Cumhuriyeti'ne şekil veren temel düşünce ve görüşlerin mimarı olmuştur.

O’nun aziz hatırasının ortak hislerle yad edildiği bugünlerde, bizlere hediye ettiği ve iftiharla sahiplendiğimiz milli değerler ve yeminler aşındırılmak, hırpalanmak ve tahrip edilmek isteniyorsa da, bilinsin ki bu nafile çırpınışların neticeye ulaşması asla mümkün olmayacaktır.

Mustafa Kemal Atatürk başta Ülkü Ocaklılar olmak üzere Türk Milleti var oldukça medeniyet ve refaha giden yolda sonsuza kadar rehber ve ışık olmaya devam edecektir.

Ebediyete intikal edişinin 80. Yıl dönümünde Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü hürmet, minnet ve hasretle anıyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun." diyerek tüm katılımcılara teşekkür etti.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder