9 Kasım 2018 Cuma

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİNDE DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI


Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi personeli Berrin Teke'ye doğum günü sürprizi düzenledi. 
Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde özverili çalışmalarından dolayı herkesin sevgisini kazanan Tarsus Belediyesi personeli Berrin Teke için düzenlenen doğum günü sürprizinde duygusal anlar yaşandı.
Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu ve dernek kapsamında düzenlenen çalışmalara katılanlar Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'a Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde Berrin Teke'yi görevlendirdiğinden dolayı minnettar olduklarını ifade etti. Doğum günü sürprizi yapılan Berrin Teke de sürpriz karşısında göz yaşlarını tutamayarak emeği geçenlere teşekkür etti.
Tarsus Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Hakan Uyan'ın da katıldığı doğum günü sürprizi Tarsus Grubu tarafından hazırlanan ikramların sunulması ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder