10 Kasım 2018 Cumartesi

AK PARTİ TARSUS İLÇE GENÇLİK KOLLARINDAN KAN BAĞIŞINA DESTEK

Ak Parti Tarsus İlçe Gençlik Kolları Türk Kızılayı'nın 150. yıl kutlamaları kapsamında Yarenlik Alanı'nda kurulan Türk Kızılay Kan Bağış Nokta'sında düzenlenen etkinlikle kan bağışında bulundu.
Düzenlenen etkinliğe Ak Parti Tarsus İlçe Teşkilat Başkanı İbrahim Gül ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurgün Bayrak ve Kadın Kolları Üyeleri, Ak Parti Tarsus İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şeref Peksöz ve Gençlik Kolları Üyeleri, Ak Parti Tarsus Sosyal Politikalar Başkanı Fatih Düzenli ve Üyeleri ile birlikte vatandaşlar katıldı.
Ak Parti Tarsus İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şeref Peksöz yaptığı açıklamada kan bağışının önemini ve faydalarına değinerek Türk Kızılay'ın 'bağışlanan her kanın kurtalınan üç can' sloganını hatırlattı. Türk Kızılayı'nın 150. yıl dönümünü kutlayarak kan bağışı konusunda herkesi duyarlı olmaya davet etti.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder