8 Kasım 2018 Perşembe

TARSUS İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ORGAN BAĞIŞI HAFTASI'NDA STAND KURDU


'3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası' etkinlikleri kapsamında Tarsus İlçe Sağlık Müdürlüğünce Yarenlik Alanı'nda ve Kaymakamlık Meydanı’nda stand kurdu.
Kurulan standları Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Tarsus İlçe Sağlık Müdürü Dr. Füsun Kaleli, İlçe Sağlık Müdürlüğü personelleri ve KETEM ekibi, Tarsus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti, Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğretmen ve öğrencileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, basın mensupları ile birlikte vatandaşlar ziyaret etti.
Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal ve Tarsus İlçe Sağlık Müdürü Dr. Füsun Kaleli yaptıkları konuşmada organ bağışının önemini anlatarak herkesi organ bağışı konusunda duyarlı olamaya davet etti.
Tarsus İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Yarenlik Alanı'nda ve Kaymakamlık Meydanı’nda kurulan standlarda organ bağışı ile ilgili bilgilendirme yapılarak hazırlanan broşürler katılımcılara dağıtıldı.
'3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası' boyunca 67 organ bağışı yapılırken Ocak ayından bu yana 400 organ bağışı yapıldığı bilgisi yetkililerce verildi.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder