30 Ağustos 2023 Çarşamba

TARSUS'TA ZAFERİN 101. YILI DÜZENLENEN TÖRENLERLE KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. Yıldönümü Tarsus Kaymakamlığı nezdinde düzenlenen törenlerle kutlandı. 

Tarsus Kaymakamlığı nezdinde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Tarsus Şehitliği'ne düzenlenen ziyaret ile başladı. Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus protokolü, şehit yakınları ve Tarsus halkının katılımıyla gerçekleştirilen şehitlik ziyaretinde Kur'an-ı Kerim Tilaveti yapılarak Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimiz ve gazilerimiz için dualar edildi. 

Tarsus Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen 'Çelenk Sunma Töreni'ne Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Protokolü, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Tarsus halkı ile birlikte basın mensupları katıldı. 'Çelenk Sunma Töreni' Atatürk Anıtı'na Tarsus Kaymakamlığı ve Tarsus Belediyesi çelenklerinin sunumu ile başladı. Saygı duruşu ve ardından İstiklâl Marşı'nın okunması ile şanlı Türk Bayrağı göndere çekildi. Günün anlam ve önemini anlatan konuşma yapılarak şiirler okundu. 'Çelenk Sunma Töreni' Halk oyunları gösterisi ile son buldu.

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl kutlamaları kapsamında Kaymakamılık Makamı'nda Tarsus Protokolü ile birlikte tebrikleri kabul etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile Tarsus Ulu Camii'de tüm şehitlerimiz ve gazilerimiz için Kur'an Tilaveti yapılarak Mevlid-i Şerif okundu. Dualar edildi. Helva dağıtıldı. 





Emine GÜLNAME

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com/



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder