26 Ağustos 2023 Cumartesi

ERDAL ACER DÜZENLEDİĞİ KAHVALTI PROGRAMI İLE TARSUS İDMAN YURDU'NA DESTEK VERDİ

Tarsuslu İş Adamı Erdal Acer Tarsus İdman Yurdu'na destek amaçlı Kahvaltı Programı düzenledi.

Kahvaltı Programı'na Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü İbrahim İnan, teknik heyet ve futbolcularla birlikte basın mensupları katıldı. 

Kahvaltı Programı'nda İş Adamı Erdal Acer, Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı, Tarsus İdman Yurdu 2. Başkanı Zülfikar Polat, Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü İbrahim İnan sırayla söz alarak Tarsus İdman Yurdu ile ilgili son gelişmeleri aktardılar. Tarsus İdman Yurdu ile ilgili yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları anlattılar. Basın mensuplarından gelen soruları yanıtladılar. 

2. Etap Nevşehir Kamp'nı tamamlayarak Tarsus Burhanettin Kocamaz Tesisleri’nde Teknik Direktör İbrahim İnan'ın eğitim programı ve psikolojik-teknik-fiziksel desteği ile çalışmalarını yürüten TFF 3.Lig Birinci Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu 27 Ağustos Pazar günü(yarın), saat 17.30'da, Tarsus Burhanettin Kocamaz Stadyumu'nda Silifke Belediyespor ile hazırlık maçı oynayacak. 

Emine GÜLNAME

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com


https://gullnamee.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder