17 Ağustos 2023 Perşembe

TUFAN KÜRKLÜ'DEN ESKİ TARSUS MÜFTÜSÜ ALİ CAN'A VEDA YEMEĞİ

Tarsuslu İş Adamı Tufan Kürklü Eski Tarsus Müftüsü Ali Can onuruna Veda Yemeği düzenledi. 

Veda Yemeği'ne Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Dinsever, Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Ali Garanlı, Eski Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Hasibe Çetinay, Tarsus İlçe Nüfus Müdürü Aynur Taşyürek, Tarsus Müze Müdürü Doğukan Alper, Tarsus Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin Çelik, Tarsus Protokolü, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte Tarsus Müftülüğü Personelleri ve Mütevelli Heyeti katıldı. 

Veda Yemeği'nde Eski Tarsus Müftüsü Ali Can, Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Dinsever, Eski Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsuslu İş Adamı Tufan Kürklü, Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Ali Garanlı ve Tarsus Müftülüğü Melik Tahir Camii İmam Hatibi Cengiz Saydam sırayla söz alarak günün anlam ve önemini anlatan konuşma yaptılar.

Eski Tarsus Müftüsü şimdi ise Ceyhan Müftüsü olan Ali Can 2019 yılında Tarsus'ta göreve başlamış Tarsus’taki hizmet hayatı boyunca başarılı proje ve çalışmalara imza attı. Tarsuslu İş Adamı Tufan Kürklü tarafından onuruna düzenlenen Veda Yemeği için ve Veda Yemeği'nde kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Tarsus Müftüsü Ali Can Tarsus’a iz bırakanlar arasındaki yerini aldı. 

Tarsuslu İş Adamı Tufan Kürklü tarafından Eski Tarsus Müftüsü Ali Can onuruna düzenlenen Veda Yemeği hediye takdimi ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine GÜLNAME

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com/



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder