3 Ağustos 2023 Perşembe

TARSUS İDMAN YURDU DAHA GÜÇLÜ KALKMAYA ODAKLANDI

TFF 3.Lig Birinci Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu 2023-2024 Futbol Sezonu kapsamında 22 Temmuz 2023 Cumartesi günü Nevşehir’de 1. Etap Kamp Çalışmalarını başlattı.

1. Etap Nevşehir Kampı'nda Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör İbrahim İnan ve Teknik Heyet futbolcuların yanında yer alarak motive etti. 

Tarsus İdman Yurdu futbolcuları 2023-2024 Futbol Sezonu 1. Etap Nevşehir Kamp'nda Teknik Direktör İbrahim İnan'ın eğitim programı ve psikolojik-teknik-fiziksel desteği ile daha güçlü kalkmaya odaklandı.

1. Etap Nevşehir Kampı'nın ikinci gününde Yo-Yo Testi yapılan Tarsus İdman Yurdu kadrosundaki futbolcuların mevcut kapasiteleri hakkında bilgi edinildi. 1. Etap Kampı boyunca sabah ve akşam sahada çift antrenman yapan futbolcular fitnes salonunda da kondisyon, dayanıklılık, hız, çeviklik, ve güç antrenmanı yaptı. 

Nevşehir'in Ürgüp İlçesi'nde konaklama ve kamp çalışmalarını gerçekleştiren Tarsus İdman Yurdu Kulüp Müdürü Murat Altınöz ve Teknik Direktör İbrahim İnan Ürgüp Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Tural'ı ziyaret etti. Tarsus İdman Yurdu'na verdikleri konaklama ve kamp desteğinden dolayı teşekkür ederek Tarsus İdman Yurdu forması hediye etti. 

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde gerçekleştirilen TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig 2023-2024 Futbol Sezonu Fikstür Çekimi ile sezon boyunca karşılaşacağı takımlarla ilgili bilgi edinen Tarsus İdman Yurdu 1. Etap Kamp çalışmalarında güç ve moral depoladı. Sezon maçlarına bu güç ve moralle katılmayı hedefleyen Tarsus İdman Yurdu yapılan Fikstür Çekimi'ne göre 1. Hafta iç saha maçında 10 Eylül 2023 Pazar Günü Tarsus Burhanettin Kocamaz Stadyumu’nda Talasgücü Belediye Spor ile karşılaşacak.

Geçmiş yıllarda Tarsus İdman Yurdu'nun  altyapısında futbol oynayan Erkan Güçlütürk 1. Etap Nevşehir Kampı'nda futbolcuları ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu. 

Tarsus İdman Yurdu futbolcularından Hüseyin Tulgar ve Yusuf Can'ın doğum günleri kutlandı.

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkan Vekili Adil Eryiğit Tarsus İdman Yurdu'nu ziyaret ederek 1. Etap Nevşehir Kampı Çalışmalarına katıldı. Tüm futbolculara tatlı ikramında bulundu.

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Cem Kavalcı 1. Etap Nevşehir Kampı'nı ziyaret ederek futbolcular, teknik heyet ve personellerle bir araya geldi. Herkesle yakından ilgilenen Cem Kavalcı birlik ve beraberlik mesajı sundu.

Tarsus İdman Yurdu 1. Etap Nevşehir Kampı'ndan Tarsus İdman Yurdu'nun emektarı Ali Can Uzun'un eşinin vefatından dolayı aldığı kararla ani bir çıkış yaptı.

1. Etap Nevşehir Kampı'nın ardından 2. Etap kampına hazırlanan Tarsus İdman Yurdu'nun 2023-2024 Futbol Sezonu 2. Etap Kamp Kadrosu'nda İlksen Kuttekin, Mustafa Öztürk, Mansur Darende, Cemal Kavalcı, Şehmuz Durak, Mert Özdestici, Tugay Cıcılı, Kayra Can Yavuz, Metehan Kavalcı, Hüseyin Tulgar, Can Canşen, Yiğit Eren Elmas, Melih Şen, Berkay Çetin, Ferhat Kankılıç, Mustafa Köseoğlu, Ömerhan Çıldır, Sait Yıldırım, Ceyhun Castalık, Hasan İlhan, Ziya Güven, Yusuf Kerem Kalkandere, Erhan Kılıç, Ayetullah Kalkan ve Sinan Yeşilot yer aldı.

Tarsus Burhanettin Kocamaz Tesisleri’nde çalışmalarına devam eden Tarsus İdman Yurdu 5 Ağustost 2023 Cumartesi Günü Adana Demirspor U-19 takımı ile Adana’da hazırlık maçı oynayacak. 7 Ağustost 2023 Pazartesi Günü 2023-2024 Futbol Sezonu 2. Etap Kampı için Nevşehir’e hareket edecek. 

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü yaptığı açıklamada altyapıda yapılan yeniliklerle birlikte kulübün alt yaş kategorileri için çalışmaların 'bir ay değil, her ay futbol okulu!..' sloganıyla başladığını belirterek 27 Aralık Altyapı Tesisleri’nde 6-12 yaş arası için 12 ay sürecek olan futbol okulunun başlayacağını söyledi. Gerekli bilgilerin Ali Karabulut 0534 645 39 51, Okan Can Ekinci 0532 679 19 40 kişi ve iletişim numaralarından alınabileceğini dile getirdi. 

Emine GÜLNAME

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder