7 Ağustos 2023 Pazartesi

MHP TARSUS İLÇE TEŞKİLATI'NDA FATİH MEHMET YILDIRIM DÖNEMİ BAŞLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanlığı'na atanan Fatih Mehmet Yıldırım Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Teşkilat Binası'nda düzenlenen 'Devir Teslim Töreni'nin ardından görevine başladı.

Partililerin yoğun ilgisi ve katılımıyla gerçekleşen 'Devir Teslim Töreni'nde Milliyetçi Hareket Partisi önceki dönem Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Serdar Soydan ve Milliyetçi Hareket Partisi önceki dönem Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik sırayla söz alıp Milliyetçi Hareket Partisi’nin dününü ve bugününü değerlendirerek yarını ile ilgili duygularımı, düşüncelerini ve temennilerini sundular. Milliyetçi Hareket Partisi bünyesinde yapılması planlanan çalışmaları anlattılar. Hiçbir menfaat gözetmeksizin gayret ve mücadele ile üç hilali yine yeni yeniden Tarsus'ta ve Mersin'de dalgalandıracaklarını belirttiler. Fatih Mehmet Yıldırım’a görevinde başarı dileyerek 'Devir Teslim Töreni'ne katılan herkese teşekkür ettiler. 

Milliyetçi Hareket Partisi yeni dönem Tarsus İlçe Başkanı Fatih Mehmet Yıldırım'da yaptığı konuşmada Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Teşkilatı bünyesinde yeni Yönetim Kurulu ile birlikte yapmayı planladıkları çalışmaları ve hedeflerini anlattı. Tarsus’u tekrar almanın gayretinde olacaklarını dile getirdi. 'Devir Teslim Töreni'ne katılan herkese teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi önceki dönem Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik’ten görevi devralan yeni dönem Tarsus İlçe Başkanı Fatih Mehmet Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Teşkilat Binası'nda tebrik ziyaretlerini kabul etmeye başladı. 

Emine GÜLNAME

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder