28 Temmuz 2023 Cuma

ÂŞURE GÜNÜ'NDE HAYIR KAPILARINI ARALADILAR

Muharrem Ayı'nın 10. günü idrak edilen 'Âşure Günü' dolayısıyla Tarsus Hacı Rikap Toprak Camii Yaz Kur'an Kursu öğrencilerine Tarsuslu hayırseverler ikramda bulundu. 

Manevi Danışman Abduvahit Karabacak, Hacı Rikap Toprak Camii İmam Hatibi Emin Ertem ve Bilal Habeş Camii İmam Hatibi Cengiz Aydın'ın Tarsus Hacı Rikap Toprak Camii Yaz Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik organize ettiği Cuma ve Âşure Günü etkinliği kapsamında Tarsuslu hayırseverler İş İnsanı Süleyman Alıcı ve Ev Hanımı Sevilay Arpa tarafından hazırlanan aşure, gazoz ve kek ikramları öğrencilere dağıtıldı. 

Cuma ve Âşure Etkinlikiği kapsamında öğrencilere Âşure Günü ile ilgili bilgilendirme yapılarak temizliğin, paylaşmanın, birlik ve beraberliğin önemi anlatıldı. İkramda bulunan hayırseverlerin ahirete intikal etmiş yakınlarına dua edildi. 

Cuma ve Âşure Etkinliği'nde konuşma yapan Manevi Danışman Abduvahit Karabacak sevgi ve hoşgörü çerçevesinde nesillere rol-model olunması gerektiğini hatırlatarak erdemli bireylerin yetişmesinde aktif çalışmalar yapan Tarsus Mütülüğü'nün Yaz Kur'an Kurslarına herkesi davet etti. Âşure Günü'nün tüm İslam Alemine bolluk ve bereket getirmesini diledi. Hayır kapılarını aralayan hayırseverlere teşekkür etti. 

Emine GÜLNAME

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com/



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder