3 Aralık 2022 Cumartesi

TARSUS MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ'NDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele'nin önemine vurgu yapmak, toplumu ve dünyayı inşaa eden öğretmenlik mesleğinin kutsalığına dikkat çekmek için Okul Toplantı Salonu’nda etkinlik düzenledi. 

Düzenlenen etkinliğe Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Akbaş, öğretmenleri ve öğrencileri, Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Tarsus Şubesi Temsilcileri, Özgürlüğün Ritmi Grubu, emekli öğretmenler ve davetliler katıldı.

Tarsus Mesleki-Teknik Anadolu Lisesi Elektrik/Elektronik Öğretmeni-Şair Serap Davarcı'nın organizesinde ve sunuculuğunda gerçekleştirilen etkinlikte Özgürlüğün Ritmi Grubu Şef İsmet Karabulut eşliğinde müzik dinletisi sundu. Bir dönem Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğretmenlik yapan Emekli Öğretmen Hayrünnisa Zengin 'Öğretmen Marşını' okudu. Elektrik/Elektronik Öğretmeni-Şair Serap Davarcı ve Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Tarsus Şubesi Üyesi Zeynep Petek şiir dinletisi sundu. 

Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Akbaş günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma yaparak Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Öğretmenler Günü mesajını sundu. Etkinliğe emeği geçenlere, Elektrik/Elektronik Öğretmeni-Şair Serap Davarcı'ya, Müdür Yardımcısı Emel Akgöl'e, Öğretmen Erol Yılmaz'a, Öğretmen Fulya Akpınar'a, Öğretmen Nail Yılmaz'a teşekkür etti.


Etkinlik, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Akbaş'ın Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Tarsus Şubesi Üyeleri Emekli Öğretmenler Hürmet Erten, İsmet Erten ve Muhammed Aslan'a çiçek takdimi ve hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Etkinliğin ardından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj sunan Elektrik/Elektronik Öğretmeni-Şair Serap Davarcı sunduğu mesajda;

"Engelli bir bireyi ve ailesini anlamak için toplumda empati yeteneğinin çok gelişmiş olması gerekir. Tohum toprağın bağrına, engelli birey de topluma emanettir. Engelli bireylerimizin hayatını kolaylaştırabilmek umut ve dileği ile 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutlarız" dedi. 

Emine KUREN

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder