6 Aralık 2022 Salı

TARSUS HUZUREVİ MÜDÜRÜ ERDEM DOĞAN'DAN MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS GRUBU'NA ZİYARET

Tarsus Huzurevi Müdürü Erdem Doğan Tarsus Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde faaliyetlerini yürüten Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nu ziyaret etti. 

Ziyarette, Tarsus Huzurevi Müdürü Erdem Doğan, çalışanı ve sakinleri Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu ile tanışma fırsatı buldu. Tarsus Huzurevi Müdürü Erdem Doğan yaptıkları ve yapacakları çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaptı. Huzurevi sakinleride Tarsus Huzurevi'nden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Alzheimer Derneği ve aktif yaş alma merkezi olan Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi ile ilgili bilgilendirme yaptı. Yaptıkları ve yapacakları proje ve çalışmaları anlattı.

Tarsus Huzurevi Müdürü Erdem Doğan Huzurevi sakinlenin hazırladığı el emeği göz nuru tabloyu Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'na hediye etti. Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'da Tarsus Huzurevi Müdürü Erdem Doğan'a yaptıkları proje ve çalışmalardan oluşan broşürü takdim etti. 

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyaret öneri ve temennilerle birlikte hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine KUREN

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder