13 Aralık 2022 Salı

MURAT GÜL İLE ESNAFA HAREKET TARSUS İDMAN YURDU'NA BEREKET GELECEK

100. Yılında TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele veren sarı-lacivert ekibimiz Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Tarsus Belediyesi Nikah Salonu’nda 2 liste ile yapıldı. 

Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 'Divan Kurulu'nun seçimi ile başladı. Divan Kurulu'na Gani Nazlıgül, Cumali Yağcı ve Zafer Yıldırım seçildi. Saygı duruşunun ardından İstiklâl Marşı okundu. Divan Kurulu Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü önceki dönem Yönetim Kurulu'nun faaliyet ve gelir-gider raporunu okudu.

Aday listelerinin divana sunulmasının ardından Duran Çalışır, Muhammed Günkut, Cihan Kezer, Murat Gül ve Yemliha Şahin sırayla söz alarak Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. Seçime beyaz liste ile katılan Murat Gül ve seçime sarı liste ile katılan Yemliha Şahin Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü ile ilgili yapmayı hedefledikleri proje ve çalışmalardan bahsettiler. Bir birlerine başarı dileklerini sunarak katılımcılara teşekkür ettiler. 

Emine Kuren'in haberine göre konuşmaların ardından Murat Gül ve Yemliha Şahin'in listeleri oylamaya sunuldu. Oylamada 159 oy kullanıldı. 1 oy geçersiz sayıldı. Murat Gül'ün beyaz listesi 110 oy alırken Yemliha Şahin'in sarı listesi 48 oy aldı. 

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda aldığı 110 oy ile Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'ne başkanı oldu. Teşekkür konuşması yapan Murat Gül centilmenlik örneği sergileyerek 48 oy ile geride kalan Yemliha Şahin'i ve Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda yaptığı konuşmada adaylıktan çekildiğini söyleyen Muhammed Günkut'u sahneye davet etti. Her ikisi ile tokalaşarak teşekkür etti. Bir birlerini sarılarak kutlayan Murat Gül ve Yemliha Şahin Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü için birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olunması gerektiğinin mesajını sundular. 

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Yeni Başkanı Murat Gül'ün yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor;

Yönetim Kurulu Asil;

Murat Gül, Ali Tekirdağ, Cem Erpehlivan, Yusuf Bağcı, Zülfikar Polat, Kasım Kanbal, Ersin Uyar, Mehmet Erdem, İbrahim Halil, Küçükoğlu, Kasım Onur Gökşen, Erdal Acer, Mahmut Kahraman, Çağrı Yazlık, Yılmaz Talay, Cem Kavalcı 

Denetim Kurulu Asil;

Ahmet Toros, Tekin Akalper, Ender Horata

Murat Gül ile Tarsus esnafına bereket Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'ne hareket gelmesini temenni ediyoruz. 

Emine KUREN

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder