29 Aralık 2022 Perşembe

MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS GRUBU KORO ÇALIŞMASINDA MUTLULUĞUN DESTANINI YAZDI

Mersin Alzheimer Derneği'nin bir Avrupa Birliği Projesi olan ve CultureCIVC: Kültür Sanat Destek Programı tarafından finanse edilen ‘Pandemiye İnat Yaşasın Sanat’ projesi kapsamında sürdürdüğü koro çalışması her hafta Perşembe günleri Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde devam ediyor. 

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu koro çalışmasının bu haftaki dersinde hoşça vakit yaşatmak için Arsoy Engelli Bakım Merkezi sakinlerini misafir etti. 

Çalışmalarını Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde aralıksız sürdüren Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu koro çalışması kapsamında seslendirdiği şarkılarla Arsoy Engelli Bakım Merkezi sakinlerine unutulmaz anlar yaşattı..Yeni yıllarını kutlayarak gözlerinde ışıltı, yüzlerinde tebessüm,yarınlarına umut oldu.

Aktif yaş almanın, sosyal yaşamın, el sanatlarının ve müziğin iyileştirici gücüne her fırsatta dikkat çeken Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Arsoy Engelli Bakım Merkezi sakinlerini misafir ettiği koro çalışmasında mutluluğun destanını yazdı.

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde her hafta Perşembe günleri sürdürdüğü koro çalışmasının bu haftaki dersi yeni yıl pastasının kesimi ve hazırlanan ikramların Arsoy Engelli Bakım Merkezi sakinlerine sunumu son buldu. 

'Pandemiye İnat Yaşasın Sanat' bir Avrupa Birliği Projesi olan CultureCIVIC: Kültür Sanat Destek Programı tarafından finanse edilmektedir. #avrupabirligi #culturecivic #kültür #sanat #destekprogramı

Emine KUREN 

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder