9 Aralık 2022 Cuma

MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS GURUBU KİLİKYA NEHİR SOSYAL DAYANIŞMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ'NDE ALZHEİMER'I ANLATTI

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Kilikya Nehir Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Tarsus Şubesi Toplantı Salonu’nda 'Alzheimer Hastalığı' konulu sunum düzenledi.

Sunuma, Kilikya Nehir Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Tarsus Şube Başkanı İzdeşir Keklik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kilikya Nehir Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Tarsus Şubesi Kadın Kolları Başkanı Aylin Rüya Mantaş ve Üyeleri, Ahmet Yesevi İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Mesut Sevinti ve öğretmenleri katıldı. 

Sunum, Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Temsilcisi Nazan Şengül'ün açılış konuşması ile başladı. Nazan Şengül açılış konuşmasında Alzheimer Derneği hakkında bilgi verdi. 

Sunuma konuşmacı olarak katılan Mersin Alzheimer Derneği Yönetim Kurulu Üyesi-Aile Hekimi Dr. Esin Esen Delibaş sunumuna alzheimer hastalığının tanımını yaparak başladı. Alzheimer hastalığının tanısı, teşhisi, belirtileri, evreleri ve tedevi yöntemlerini sosyal yaşamdan örnekler vererek anlattı. Katılımcılardan gelen soruları yanıtladı. Beyin çalıştırma etkinliği yaptırdı. 

Sunum, Kilikya Nehir Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Tarsus Şubesi'nin hazırladığı ikramların sunumu ve hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine KUREN 

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder