23 Aralık 2022 Cuma

MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS GRUBU TARSUS İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ ORHAN ACEHAN VE TARSUS SOSYAL HİZMET MERKEZİ MÜDÜRÜ HÜSEYİN ÇELİK'İ ZİYARET ETTİ

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Tarsus İlçe Sağlık Müdürü Orhan Acehan ve Tarsus Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin Çelik'i makamlarında ziyaret etti. 

Ziyarette, Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Alzheimer Derneği ve Tarsus Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde yaptıkları proje ve çalışmaları anlattı. Alzheimer hastalığı ve hastası ile ilgili son gelişmeleri aktararak bakımverenlerin yaşadıkları sıkıntıların hafifletilmesi için yapılabilecek konuları dile getirdi. Yeni çalışma döneminde yapılması planlanan proje ve çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaptı. Tarsus İlçe Sağlık Müdürü Orhan Acehan ve Tarsus Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin Çelik'te Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sağlık ve sosyal hizmet konularında Tarsus genelinde yapılan bazı çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaptı. Sivil toplum çalışmalarının Tarsus ve Tarsus Halkı üzerindeki etkisine değinerek Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'na teşekkür etti. 

Ziyaret, Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun çalışmalarının yer aldığı tanıtım broşürünü Tarsus İlçe Sağlık Müdürü Orhan Acehan ve Tarsus Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin Çelik'e takdimi ve hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine KUREN

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder