3 Ocak 2022 Pazartesi

İYİ Kİ VARSIN EREN!..


Bir ağaç kovuğuna kazılan duyguların yürek yansımasıdır Eren!.. Dalga dalga büyüyen!.. 

Yapımcılığını TRT ve Dijital Sanatlar'ın yaptığı, senaryosunu Mert Dikmen, Alper Uyar ve Özer Feyzioğlu'nun kaleme aldığı, yönetmenliğini Özer Feyzioğlu'nun üstlendiği, başrollerinde İsmail Hacıoğlu ve Rahman Beşel'in yer aldığı, 1 Ocak 2022'de vizyona giren Kesişme-İyi ki Varsın Eren filmini ben izledim. Hepinize özellikle de gençlere tavsiye ederim.

Gençler!.. Hayat; varlık ve yokluk anında her şeye rağmen verdiğin mücadeledir. Irkın, rengin, dilin, cinsiyetin, mesleğin, yaşın ne olursa olsun ahlak, edep, asalet ve medeniyettir elzem olan. Vatan-bayrak- millet sevgisi ve inancıdır bir insanı ayakta tutan. Markalı telefonlar, giysiler ve ayakkabılar, gösterişli-şaşalı yemekler ve tatiller değil mütevazi ve vakurlu kimlikle, milli ve manevi duygularla serden geçmesidir bir insanın adını sonsuza dek yaşatan. Tüm dünya 'iyi ki varsın Eren' diyorsa, adına şarkılar bestelenip film yapılıyorsa bu sebepledir. Vesselâm.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

https://eminekurengulname.com/

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder