29 Aralık 2021 Çarşamba

YAŞ ALMIŞ ÇINARLAR TARSUS AMERİKAN KOLEJİ'NDE BİR DAMLA HUZUR ALDI

Tarsus Amerikan Koleji öğretmen ve öğrencileri Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun faaliyetlerini yürüttüğü Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma Evi'nin yaş almış çınarlarına Sadık Paşa Konağı'nda 'Yeniyıl Etkinliği' düzenledi. 

Etkinliğe, Tarsuslu Hayırsever Ülker Aydın, Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu, Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma Evi'nin yaş almış çınarları, Tarsus Amerikan Koleji öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Etkinlikte, Mersin Alzheimer Derneği Üyesi Aile Hekimi Dr.Esin Esen Delibaş alzheimer hastalığı ve hastaları ile ilgili bilgilendirme yaparak Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun yaptığı çalışmalardan bahsetti. Tarsus Amerikan Koleji öğrencileri Toplum Hizmetleri Koordinatörü Fatma Yiğitoğlu'da Tarsus Amerikan Koleji'nin tarihçesini anlatarak öğrencilerin yaptığı sosyal farkındalık çalışmalarından bahsetti. 

Etkinlikte, Tarsus Amerikan Koleji öğrencileri Toplum Hizmetleri Koordinatörü Fatma Yiğitoğlu'nun gözetiminde yaş almış çınarlarla yakından ilgilendi. Yaş almış çınarlar öğrenciler eşliğinde Tarsus Amerikan Koleji'ne ait Sadık Paşa Konağı'ndaki resim, fotoğraf ve kitap sergileri ile birlikte tarihi eşyaların ve Prof. Dr. Nurdan İnan'ın Fosil Koleksiyonu'nun bulunduğu sergiyi gezdiler. Öğrencilerin sunumları, müzik dinletileri ve etkinlikleri ile bir damla huzuru alan yaş almış çınarlar keyifli anlar yaşadılar. 

Etkinlik, Tarsus Amerikan Koleji öğrencilerinin hazırladığı ikramların ve hediyelerin katılımcılara sunumu ile son buldu. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

https://eminekurengulname.com/

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder