24 Ocak 2022 Pazartesi

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ TARSUS İLÇE TEŞKİLATI'NDAN 'KAHVALTILI İSTİŞARE TOPLANTISI'

Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Teşkilatı 'Kahvaltılı İstişare Toplantısı' düzenledi. 

Toplantıya, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekilleri Baki Şimşek ve Olcay Kılavuz, M.K.Y Üyesi Serdar Soydan, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Teşkilatı'nın temsilcileri, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanlığı KAÇEP Komisyonları, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Fethiye Rüzgar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Bebek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyeleri, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Milliyetçi Hareket Partisi delegeleri ile birlikte basın mensupları katıldı.

'Kahvaltılı İstişare Toplantısı' hazırlanan ikramların sunumu ile başladı. Kur'an-ı Kerim Tilaveti'nin ardından edilen dua ile manevi duygular; saygı duruşunun ardından okunan İstiklâl Marşı ile milli duygular harekete geçti.

'Kahvaltılı İstişare Toplantısı'nda Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik, M.K.Y Üyesi Serdar Soydan, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekilleri Baki Şimşek ve Olcay Kılavuz sırayla söz alarak Tarsus'un ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin tarihçesinden bahsederek milliyetçiliğin ve ülkücülüğün ilkelerini anlattılar. Ülkücü şehitleri anarak üç hilali muzaffer kılmanın düsturunu dile getirdiler. Milliyetçi Hareket Partisi üyelerinin teşkilat içinde ve dışında yapması gereken konuları sosyal yaşamdan örnekler vererek ifade ettiler. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin gündem konularını değerlendirdiler. Milliyetçi Hareket Partisi bünyesinde yapılması planlanan proje ve çalışmalardan bahsettiler. Siyasetteki yanlışlara, haksızlıklara, olumsuzluklara tepki gösterdiler. 'Ne mutlu Türk'üm' diyerek birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı sundular. Katılımcılara teşekkür ettiler. 

Toplantı, öneri ve temennilerle son buldu. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

https://eminekurengulname.com/

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder