13 Ocak 2022 Perşembe

TİY TEKNİK DİREKTÖRÜ GÜRSES KILIÇ HEDEFLERİNİN PLAY-OFF OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Gürses Kılıç ve Tarsus İdman Yurdu 2. Başkanı Ali İlk Tarsus'ta faaliyet gösteren basın mensupları ile Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Tesisleri'nde düzenlenen 'Kahvaltılı Basın Toplantısı'nda bir araya geldi. 

Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Gürses Kılıç toplantıda yaptığı konuşmada; TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele veren Tarsus İdman Yurdu'nu sürdürülebilir bir başarı ile geleceğe taşımak istediklerini belirtti. Sezon başında yapılan sözleşmelerle ve transferlerle ilgili değerlendirme yaparak yeni yapılan transferlerle ilgili bilgi verdi. Havuzda var olan oyuncuların en iyisini kulübün bütçesini göz önünde bulundurarak transfer ettiklerini söyledi. Başarıya odaklı bir prim sistemi hedeflediklerini ifade ederek Tarsus İdman Yurdu'nun daha çok mücadele edeceğine ve en iyi hücum oyununu sahaya yansıtacağına inandığını vurguladı. Hedeflerinin play-off olduğunun, futbolcuları hedefe yönlendiren bir sistem oluşturmaya çalıştıklarının altını çizerek futbolcularla taraftarlar arasındaki iletişimsizliği çözeceklerini dile getirdi. Ligin ikinci yarısının ilk maçında kendi sahasında 1922 Konyaspor ile karşılaşacak olan Tarsus İdman Yurdu'na tüm basını ve taraftarları destek olmaya davet etti. Basından gelen soruları yanıtlayarak, basından ve taraftarlardan beklentilerini açıkladı. Katılımcılara teşekkür etti. 

Tarsus İdman Yurdu 2. Başkanı Ali İlk'te toplantıda yaptığı konuşmada; Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı-İş Adamı Harun Şahin Kırbıyık ve Yönetim Kurulu ile ilgili açıklama yaparak Kulüp Başkanı-İş Adamı Harun Şahin Kırbıyık’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Alt yapı ile ilgili bilgi vererek Tarsus İdman Yurdu'nun herkesin ortak paydası olduğunu hatırlattı. İlk yarı ile ilgili değerlendirme yaparak ikinci yarı ile ilgili belirledikleri hedefleri anlattı. Katılımcılardan gelen soruları yanıtlayarak herkesi Tarsus İdman Yurdu'na destek olmaya davet etti. 


Toplantı, temennilerle ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu.



 Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

https://eminekurengulname.com/

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder