6 Ocak 2022 Perşembe

'HOŞ GELDİN YENİ YIL KONSERİ' NOTANIN VE DUYGULARIN AHENGİYLE CEZBETTİ

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun düzenlediği 'Hoş Geldin Yeni Yıl Konseri' Koro Şefi Hasan Basri Üstün yönetiminde Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma Evi'nde  gerçekleşti.

Programa, Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu, Koro Şefi Hasan Basri Üstün, Unutulmayan Nağmeler Korosu Koristleri, Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma Evi'nin müdavimi yaş almış çınarları, Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Tarsus Şubesi Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte davetliler katıldı.

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun kurduğu 'Unutulmayan Nağmeler Korosu' Koro Şefi Hasan Basri Üstün yönetiminde Türk toplumunun tarihinin, özelliklerinin, kültürünün, gelenek ve göreneklerinin, sosyo-ekonomik yaşamının nesillere taşınmasında büyük bir etken olan, farklı duyguların ve anların şahidi türküleri seslendirdi.

Tüm katılımcıları notanın ve duyguların ahengiyle cezbeden 'Hoş Geldin Yeni Yıl Konseri' beğeni ve temennilerle son buldu. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

https://eminekurengulname.com/

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


1 yorum:

  1. Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

    YanıtlaSil