3 Kasım 2021 Çarşamba

TÜRK KIZILAY TARSUS ŞUBESİ VE GENÇ KIZILAY TARSUS ŞUBESİ'NİN 'KAN BAĞIŞ ETKİNLİĞİ' BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

TÜRK KIZILAY TARSUS ŞUBESİ VE GENÇ KIZILAY TARSUS ŞUBESİ'NİN 'KAN BAĞIŞ ETKİNLİĞİ' BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ 

TARSUS İDMAN YURDU SPOR KULUBÜ TÜRK KIZILAY TARSUS ŞUBESİ VE GENÇ KIZILAY TARSUS ŞUBESİ'NİN 'KAN BAĞIŞ ETKİNLİĞİ'NE ANA SPONSOR OLDU

Türk Kızılay'ın kızılaycılık kültürünü ve temel ilkelerini çocuklar ve gençler arasında yaygınlaştırmak amacıyla her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan 'Kızılay Haftası' dolayısıyla düzenlediği etkinlikler büyük ilgili görüyor.


Türk Kızılay Türkiye'nin dört bir yanındaki şubeleri, temsilcilikleri ve 170 binden fazla gönüllüleri aracılığıyla Kızılay Haftası'nın anlam ve önemini, kızılaycılık kültürünü bu yılın teması olan 'Gönüllülük' üzerinden anlatıyor. Kan bağışının toplum sağlığı üzerindeki etkisine dikkat çekiyor. Yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapıyor. 


153 yıldır sardığı her yara, yardım eli uzattığı her insan için daha güzel bir dünya hedefiyle büyük bir özveriyle durmaksızın çalışan Türk Kızılay iyilik, merhamet ve şefkat geleneğini Tarsus Şubesi'nin vefakâr gönüllüleri ile Tarsus'ta da devam ettiriyor.

Türk Kızılay Tarsus Şubesi ve Genç Kızılay Tarsus Şubesi'nin Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nün ana sponsorluğunda Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Taraftarlar Derneği, Tarsus Ticaret-Sanayi Odası ve Tarsus Ticaret Borsası'nın desteği ile 'Kızılay Haftası' dolayısıyla düzenlediği 'Kan Bağışı Etkinliği' her kesimden insanın beğeni ve takdirini kazandı. Etkinlik kapsamında kan bağışında bulunan ve kan bağışında bulunması için arkadaşını getirenlere Tarsus İdman Yurdu armalı tişört hediye ediliyor. 4 Kasım 2021 Perşembe gününe kadar devam edecek olan etkinlikte şuana kadar kan bağışında bulunanlara 200 adet Tarsus İdman Yurdu armalı tişört hediye edildi.

Genç Kızılay Tarsus Şube Başkanı Nafize Serin 'Kan Bağış Etkinliği' ile ilgili yaptığı açıklamada Kızılay Haftası'nın önemini belirterek 'Kan Bağışı Etkinliği' ile ilgili bilgilendirme yaptı. 'Etkinliğin ana sponsoru Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'ne, etkinliğe destek veren Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Taraftarlar Derneği'ne, Tarsus Ticaret-Sanayi Odası'na, Tarsus Ticaret Borsası'na ve kan bağışında bulunanlara teşekkür etti. Herkesi kan bağışına davet etti. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder