12 Kasım 2021 Cuma

MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS GRUBU 'KAHVALTI ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu yeni çalışma dönemi ile ilgili bilgilendirme yapmak, bir arada olmanın verdiği sinerjiyle moral depolayarak yaş almış çınarların gözlerinde ışıltı ve çözüm bekleyen gönüllerde umut olmak için 'Kahvaltı Etkinliği' düzenledi.

Tarsus Tenis Klübü Nova Cafe'de düzenlenen 'Kahvaltı Etkinliği'ne Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, alzheimer hasta yakınları, sosyal farkındalık çalışmalarının gönüllüleri ile birlikte davetliler katıldı. 

'Kahvaltı Etkinliği'nde Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu adına açıklama yapan Nazan Şengül pandemi öncesi ve pandemi sürecinde dernek bünyesinde yapılan proje ve çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaptı. Yeni çalışma döneminde hedefledikleri ve karara bağlandııkları çalışmalardan bahsetti. Tarsus'un muhtelif mahallelerinde ikamet eden yaş almış çınarları, alzheimer hasta ve hasta yakınlarını önemsediklerini ifade etti. Yaptıkları çalışmalarla yaşama sevinci, umut ve çözüm olmak istediklerini dile getirdi. Tüm katılımcılara teşekkür etti. 

'Kahvaltı Etkinliği' temenni ve memnuniyet duyguları ile son buldu. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder