10 Kasım 2021 Çarşamba

'EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE PROJESİ' TARSUS'TA YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

İçişleri Bakanlığı'nın Emniyet Genel Müdürlüğü ile birlikte hayata geçirdiği çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanmasının önüne geçmek için anne duyarlılığından faydalanmayı amaç edinen  ‘En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi' kapsamında Dr. Erdinç Şahin Gençlik Merkezi'nde düzenlenen program Narko Rehber Fikret Özlü'nün sunumuyla gerçekleşti.

Narko Rehber Fikret Özlü yaptığı sunumda; narkotik suçlarla mücadelenin önemi, madde bağımlılığı-kullanımı-etkileri, narkotik madde çeşitleri-sentetik eczalar, uyuşturucu satılan yerler ile kullanılan mekânlar, uyuşturucu suçlarında yasal durum, uyuma, madde kullanımı-madde bağımlılığı ile mücadele merkezleri konularında bilgi verdi.

'Kullanımın erken fark edilmesi hayat kurtarır' mesajının sunulduğu programda Narko Rehber Fikret Özlü katılımcılardan gelen soruları yanıtladı. Program sonunda tüm katılımcılara broşür dağıtıldı, hazırlanan ikramlar sunuldu. 

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü, Tarsus Belediyesi ve Dr. Erdinç Şahin Gençlik Merkezi'nin sorumluluğunu üstlendiği 'En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi' Tarsus'ta her kesimden tam not alırken aynı zamanda yoğun ilgi görüyor. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder