23 Kasım 2021 Salı

TARSUS GENÇLİK DERNEĞİ MESLEKLERİNDE TECRÜBELERİ İLE GELECEĞE İLHAM OLAN EĞİTİMCİLERE 'İNSANLIĞA HİZMET PLAKETİ' VERDİ

Tarsus Gençlik Derneği '24 Kasım Öğretmenler Günü' dolayısıyla mesleklerinde tecrübeleri ile geleceğe ilham olan 4 eğitimciye 'Vefa Ziyareti' düzenleyerek 'İnsanlığa Hizmet Plaketi' verdi. 

Tarsus Gençlik Derneği Başkanı Deniz Durmuş Özdemir konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "öğretmenlerimiz; en zor şartlarda dahi Anadolu’nun en ücra köşesindeki insanımıza ulaşarak, feragatlerin en büyüğünü gösterip bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri olarak toplumun tüm kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olarak çalışıyorlar. Cesaretini ve özgüvenini hiçbir zaman yitirmeyen, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarma gayreti içerisinde olan, geleceğine ışık saçan, aydınlık nesillerini büyük bir sabır ve özveri ile yetiştiren, fedakâr, cefakâr, çalışkan, onurlu, özverili öğretmenlerimize bir kez daha sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Yaşadığı topluma ve ülkesine verdiği hizmetle örnek olan ve nice nesillerin yetişmesine emek veren öğretmenlerimizi temsilen Tarsus'ta ikamet eden 4 eğitimciye vefa ziyareti yaparak 'İnsanlığa Hizmet Plaketi' verdik. Umarım bu davranışımız tüm yüreklerdeki vefa duygusunu harekete geçirir. 

Bu duygu ve düşüncelerle Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere şehit olan ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi minnetle ve vefayla anıyor, tüm öğretmenlerimizin '24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum. Sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. Tarsus Gençlik Derneği olarak öğretmenlerimizi sadece bir gün değil, her gün hatırlayacağız" dedi. 

Tarsus Gençlik Derneği '24 Kasım Öğretmenler Günü' dolayısıyla düzenlediği 'Vefa Ziyareti' kapsamında mesleklerinde tecrübeleri ile geleceğe ilham olan Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Emekli Öğretmen-İdareci Ali Özmen, Emekli Matematik Öğretmeni-İdareci Kaplan Coşkun ve Çukurova İlköğretim Okulu Müdürü Aybuke Tanrıverdi'ye 'İnsanlığa Hizmet Plaketi' verdi. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

https://eminekurengulname.com/

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


1 yorum:

  1. http://gullnamee.blogspot.com.tr

    https://eminekurengulname.com/

    Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

    YanıtlaSil