5 Temmuz 2021 Pazartesi

TARSUS İDMAN YURDU TARAFTARLAR DERNEĞİ'NDEN BASIN AÇIKLAMASI

Tarsus İdman Yurdu Taraftarlar Derneği Yarenlik Alanı'nda ortak basın açıklaması yaptı. 

Basın açıklamasına, Tarsus İdman Yurdu Taraftarlar Derneği üyeleri, Tarsus İdman Yurdu taraftarları, spor severler, basın mensupları ile birlikte Tarsus Halkı katıldı.

Basın açıklaması öncesinde Tarsus İdman Yurdu Taraftarlar Derneği üyeleri ve taraftarları Yarenlik Alanı'nda Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü için sevgi yürüyüşü yaptı. 

Ortak basın açıklamasında, Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı-İş Adamı Harun Şahin Kırbıyık ve Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ile ilgili yapılan söylemler değerlendirildi. Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nü başarıya ulaştıracak çözüm önerileri sunuldu. Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nün halkın takımı olduğu hatırlatılarak her kesimden insanın destek vermesi gerektiği belirtildi. Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nün başarısı için birlik ve beraberlik mesajı verildi. Sağlık sorunları yaşayan Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı-İş Adamı Harun Şahin Kırbıyık'ın önümüzdeki günlerde yapacağı basın açıklamasından bahsedilerek geçmiş olsun dileğinde bulunuldu. 'Sahip aramıyoruz, Şahin Başkan'a sahip çıkıyoruz' denilerek Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'ne destek verenlere ve basın açıklamasına katılanlara teşekkür edildi. 

Basın açıklaması, temenniler ve gösterilerle son buldu. 

Emine KUREN 

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder