10 Temmuz 2021 Cumartesi

TARSUS MELEKLERİ YAŞ ALMIŞ ÇINARLARI ZİYARET ETMEYE DEVAM EDİYOR

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Tarsus'un ve Çamlıyayla'nın muhtelif mahallelerinde ikamet eden yaş almış çınarları ziyaret etmeye devam ediyor.

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Çamlıyayla'daki yaş almış çınarlarımıza gerçekleştirdiği ziyaretlere alzheimer hastası Emekli Öğretmen Hatice Günsür damgasını vurdu. Alzheimer hastası Hatice Öğretmen konuşması ve sempatik davranışları ile duygusal anlar yaşattı. Anımsadığı kadar hayatından kesitler sunan, marş ve şarkılar söyleyen alzheimer hastası Hatice Öğretmen'in hayat mücadelesi Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu tarafından takdirle karşılandı.

"Tarsus Melekleri' olarak anılan Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu önümüzdeki günlerde de yaş almış çınarları ziyaret etmeye devam edeceklerini söylerek insanların gönlüne dokunmanın, onların acılarını ve mutluluklarını paylaşmanın huzurunu her zaman ve mekânda yaşıyoruz dedi. Yeni çalışma döneminde muhteşem çalışma ve projelerle Tarsus Halkı'nın hizmetinde olacaklarını belirten Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu yapılması planlanan proje ve çalışmalara herkesi davet etti. 

Emine KUREN 

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder