18 Temmuz 2021 Pazar

TARSUS KAYMAKAMI KADİR SERTEL OTCU’NUN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Toplum olarak bir Kurban Bayramı'na daha erişmenin sevincini yaşıyoruz.

Sosyal hayatımızda önemli bir yeri bulunan bayramlarımız; üzüntülerin, kırgınlıkların ve sıkıntıların unutulduğu, sevinçlerin arttığı, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, umutların yeşerdiği özel günlerdir.

Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, en güzel şekilde değerlendirmeliyiz.

Bütün dünyayı ve ülkemizi etkileyen Covid-19 salgınının durdurulmasında en önemli tedbirlerden biri olan aşılama çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Salgınla mücadelede maske- mesafe- hijyen kurallarına Bayram boyunca da uymayı ihmal etmeyelim ve aşımızı mutlaka yaptıralım.

Bayramın gerçek manada “kutlu” olması için, başta yakınlarımız olmak üzere, kimsesiz, hasta, yaşlı, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı sevindirelim, ziyaret ederek gönüllerini alalım.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.


Kadir Sertel OTCU

Tarsus Kaymakamı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder