25 Haziran 2021 Cuma

TARSUS İDMAN YURDU SPOR KULÜBÜ'NÜN YENİLENEN TESİSLERİ DÜZENLENEN TÖRENLE TARSUS HALKI'NIN VE SPORSEVERLERİN HİZMETİNE AÇILDI

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nün yenilenen tesisleri düzenlenen törenle Tarsus Halkı'nın ve sporseverlerin hizmetine açıldı.

Geniş bir katılımla ve büyük bir coşkuyla gerçekleşen açılış törenine, Ak Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, Ak Parti Milletvekili Hacı Özkan, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mersin Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Emniyet Müdürü Ercan Erbir, Tarsus Belediyesi Meclis Üyeleri, Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı-İş Adamı Harun Şahin Kırbıyık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Taraftarları, Tarsus Halkı ile birlikte basın mensupları katıldı. 

Açılış töreninde sırayla söz alarak konuşma yapan Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı-İş Adamı Harun Şahin Kırbıyık, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Ak Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nün tarihi süreçteki yaşadıkları, kazanımları, değişimleri, yaptıkları ve verdiği mücadeleyi değerlendirdiler. Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nün azim ve kararlılıkla hak ettiği değere ulaşacağını temenni ettiklerini belirttiler. Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü ile ilgili yapılması gereken konularda fikirlerini sundular. Tarsus ve Tarsus Halkı'na daha geniş ve donanımlı stadyum hedeflediklerini belirttiler. Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nün toplumdaki yeri ve önemine değindiler. Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'ne emek verenlere teşekkür ettiler. 

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nün yenilenen tesisleri edilen dualar ile birlikte açılış kurdelesinin ve kurban kesiminin ardından hizmete açıldı.

Açılış töreni Korsanlar Grubu'nun gösterisi, tesislerin gezilmesi ve hazırlanan ikramların sunumu ile son buldu. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder