13 Temmuz 2021 Salı

TFF 2. LİG 2021-2022 SEZONUNDA TARSUS İDMAN YURDU SPOR KULÜBÜ BEYAZ GRUP'TA MÜCADELE EDECEK

Düzenlenen kura çekimi ile TFF 2. Lig 2021-2022 sezonunda beyaz ve kırmızı grupta yer alacak takımlar belirlendi.

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen kura çekimine TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu ve TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş ile Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın, kulüp başkanları ve temsilcileri katıldı.

4-5 Eylül'de başlayacak olan TFF 2. Lig 2021-2022 sezonunda beyaz grupta 19 takım, kırmızı grupta ise 20 takım mücadele edecek. 

Guruplarda yer alan takımlar şu şekilde;

Beyaz Grup;

1922 Konyaspor, Akhisarspor, Amed Sportif Faaliyetler, Anagold 24Erzincanspor, Ankara Demirspor, Bucaspor 1928, Eskişehirspor, GMG Kastamonuspor, Isparta 32, Karacabey Belediyespor, Kırklarelispor, Kırşehir Belediyespor, Nazilli Belediyespor, Pazarspor, Pendikspor, Şanlıurfaspor, Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü, Uşakspor, Zonguldak Kömürspor

Kırmızı Grup;

Adıyaman 1954, Afjet Afyonspor, Ankaraspor, Bayburt Özel İdare, Bodrumspor, Çorum, Diyarbekirspor, Ergene Velimeşespor, Etimesgut Belediyespor, Hekimoğlu Trabzon, İnegölspor, Kahramanmaraşspor, Niğde Anadolu, Sakaryaspor, Sarıyer, Serik Belediyespor, Silahtaroğlu Vanspor, Sivas Belediyespor, Somaspor, Turgutluspor.

TFF 2. Lig 2021-2022 sezonunda Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'ne nice başarılar diliyoruz. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder