24 Ekim 2020 Cumartesi

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ TARSUS İLÇE TEŞKİLATI'NDAN MERSİN İL BAŞKANI ZEYNEL UĞUR GÖLGELİ'YE ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Fethiye Rüzgar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanlığı'nın 13. Olağan Kongresi'nde güven tazeleyen Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Ziyarette, Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Fethiye Rüzgar sırayla söz alarak Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanlığı'nın 13. Olağan Kongresi'ni ve pandemi sürecini değerlendirdiler. Yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaptılar. Durmadan, yorulmadan, karar ve azimlilikle Türkiye için çalışacaklarını belirttiler. Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli'ye başarı dilediler. 

Ziyaret, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik'in Kur'an Tilaveti, edilen dua ve hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder