8 Ekim 2020 Perşembe

MERSİN ALZHEİMER DERNEĞI TARSUS GRUBU DUR DURAK DEMİYOR

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Covid-19 salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında evlerinden yürüttüğü çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor.

Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde yürüttüğü çalışmalarını Covid-19 salgını nedeniyle evlerinde yürütmeye devam eden Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu tüm çalışmalarında aktif yaş almanın önemine vurgu yapıyor. Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu adına açıklama yapan Nazan Şengül amacımız toplumun her kesimine ulaşarak aktif yaş almanın insan sağlığına etkilerini anlatmaktır dedi. Bu çerçevede çalışmalarını organize ettiklerini belirterek pandemi sürecinde yaptıkları ve yapmayı planladıkları çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaptı. Yaptıkları tüm çalışmalarda maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat ettiklerini belirtti. Sağlıklı ve yaşanılabilir bir toplum için herkesi maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaya davet etti.

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Covid-19 salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan çınarlarımızı belirli zaman aralıklarında Tarsus'ta ve Çamlıyayla'da ziyaret ederek motive ediyor. Bu ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren çınarlarımız motive olmanın mutluluğu ile hayata pozitif bakıyor.

Ziyaretler kapsamında Tarsuslu hayırsever Ülker Aydın'ı da ziyaret eden Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu farklı proje ve çalışmalarla başarıdan başarıya koşacaklarını söylüyor. 


Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder