28 Ekim 2020 Çarşamba

DİLEK USLU VAR'DAN MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ TARSUS İLÇE TEŞKİLATI'NA ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Dilek Uslu Var Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik ve Teşkilat Yeni Yönetimi'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları Üyeleri hazır bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik yaptığı konuşmada 13. Olağan Kongresi'nden sonra yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirme yaptı. Yapmayı planladıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Dilek Uslu Var'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. 

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Dilek Uslu Var 2019 yılı seçim sürecini ve pandemi sürecini değerlendirerek tavsiyelerde bulundu. Kadınların ülke ve toplum için önemine vurgu yaparak kadınlara her alanda yer verilmesi gerektiğini söyledi. Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik'e ve Teşkilat Üyeleri'ne başarı dileklerini ileterek teşekkür etti. Teşkilat Üyeleri'nin sorularını yanıtladı.

Ziyaret çiçek takdimi ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder