5 Ekim 2020 Pazartesi

GÜL NAME'DEN TARSUS MÜFTÜSÜ ALİ CAN'A ZİYARET

Emine Kuren İle Gül Name olarak 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Tarsus Müftüsü Ali Can'ı makâmında ziyaret ettik.

Ziyarette Tarsus Müftüsü Ali Can müftülük bünyesinde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaptı. Pandemi sürecinde Türkiye ve dünyada yaşanan gündem konularını değerlendirdi. Tarsus Müftülüğü olarak Tarsus ve Tarsus Halkı'na kaliteli hizmet vermenin gayretinde olduklarını ve olacaklarını belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Ziyarette sosyal sorumluluk projelerinin toplum üzerindeki etkileri üzerinde karşılıklı hasbihal edilerek toplumun gelişmesi ve yükselmesi için gönüllük ruhunun diri tutulması gerektiğine vurgu yapıldı. 

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyaret memnuniyet duyguları ile son buldu.

Emine  Kuren İle Gül Name olarak her kesimden insanın beğenisini kazanan Tarsus Müftüsü Ali Can'a misafirperverliliğinden dolayı teşekkür ederiz. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder