26 Ekim 2020 Pazartesi

'AŞIMIZI PAYLAŞIYORUZ ETKİNLİĞİ'NDE ZİYA GÖKALP ANILDI

Tarsus Ülkü Ocakları'nın 'Aşımızı Paylaşıyoruz Etkinliği' kapsamında Osmanlı Devletinin son dönemine ve modern Türkiye’nin kurulmasına fikirleriyle büyük katkı sağlamış, inkılapçı Türk yazar, toplumbilimci, şair ve siyasetçi Ziya Gökalp’in ölüm yıldönümü dolayısıyla Ülkü Ocakları Binası'nda çorba ikramında bulunuldu.

Etkinliğe, Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Fethiye Rüzgar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TÜRKAV Tarsus Şube Başkanı Özden Sarı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, meclis üyeleri, sendika başkanları, partililer ile birlikte Tarsus Halkı katıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Ziya Körüklü "çıktığımız kutlu yolun yolcuları olarak lider, doktrin ve teşkilat görüşüne bağlı kalarak Türkiye Cumhuriyeti'ne ve Aziz Türk Milleti'ne hiçbir bir menfaat gözetmeden hizmet etmenin gayretindeyiz. Ülkü Ocakları vatan, bayrak ve millet sevdasının kaynağıdır. Güzel ahlakın menbaıdır. Ülkü Ocakları'nın kapısı ayırt etmeksizin her kesimden insana açıktır. Ücretsiz çorba dağıttığımız 'Aşımızı Paylaşıyoruz Etkinliği' ile ocağımızda duman tüttürmeye devam ederken birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşmanın önemine vurgu yapıyoruz. Hafta içi her gün 08.00-11.00 saatleri arasında düzenlediğimiz 'Aşımızı Paylaşıyoruz Etkinliği'mize ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı bekliyoruz. Etkinliğe emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. 

Etkinlikte, Kur'an-ı Kerim Tilaveti yapılarak Türkçülüğün fikir babası Ziya Gökalp ve ahirete intikal etmiş olan tüm ölmüşlerimiz için dua edildi.

Etkinlik, yapılan çorbanın ikramı ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder