5 Şubat 2020 Çarşamba

'İMECE MUTFAK' YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DUYGUSUNU HAREKETE GEÇİRİYOR

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun 15 günde bir düzenlediği 'İmece Mutfak Etkinliği' kapsamında 'Mercimekli Pilav' yapıldı.
Etkinliğe, Özel İnci Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdüresi Sibel Batmaz, öğretmen ve öğrencileri, Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi gönüllüleri, Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu, alzheimer hastası ve hasta yakınları ile birlikte davetliler katıldı.
Etkinlikte, Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu tarafından Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapılırken Özel İnci Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdüresi Sibel Batmaz rehabilitasyon merkezinde verilen eğitimleri ve tedavileri anlattı.
Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu tarafından düzenlenen 'İmece Mutfak Etkinliği' kapsamında yapılan 'Mercimekli Pilav'a katılımcılar bir malzeme ile destek verdi.
Yardımlaşma ve dayanışma duygusunu harekete geçiren 'İmece Mutfak Etkinliği' ile tüm katılımcılar paylaşma sevincini yaşıyor. Katılımcıların muhabbet etme fırsatı bulduğu etkinlik yoğun ilgi görüyor.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder