4 Şubat 2020 Salı

KANSER HAKKINDA BİLİNMEYENLER VE MERAK EDİLENLER SEMİNERDE YANIT BULDU

Tarsus Kent Konseyi'nin '4 Şubat Dünya Kanser Günü' dolayısıyla düzenlediği 'Kanser Hakkında Bilmedikleriniz ve Merak Ettikleriniz' konulu seminer Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Ali Sedef'in sunumuyla Güner Baykal Toplantı Salonu'nda gerçekleşti.
Seminerde konuşma yapan Tarsus Kent Konseyi Başkanı Dr. Ali Cerrahoğlu sağlıklı yaşam tarzının öneminden bahsederek kanserden korunmak amacıyla kurumların yaptıkları çalışmaların önemini anlattı. Tarsus Kent Konseyi olarak bu çalışmaları yapan kurumları her zaman destekleyeceklerini belirterek kurumlar arası işbirliği ve dayanışmaya her zaman ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Seminere emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkür etti.
Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Ali Sedef sunumuna kanserin tanımını yaparak başladı. Kanserin türlerinden bahsederek kanser türlerinin hangi açılardan bir birine benzediği ve hangi açılardan bir birinden farklılık gösterdiğini dile getirdi. Kanser evreleri hakkında bilgilendirme yaparak kanser belirtilerini sosyal yaşamdan örnekler vererek anlattı. Tedavi sürecini anlatarak katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.
Kanser hakkında bilinmeyenlerin ve merak edilenlerin yanıt bulduğu seminer çiçek takdimi ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder