15 Şubat 2020 Cumartesi

HAYATI SEVGİYLE YAŞA, ALZHEİMER OLMA

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun '14 Şubat Sevgililer Günü' dolayısıyla düzenlediği 'Hayatı Sevgiyle Yaşa, Alzheimer Olma' konulu yemekli program Yıldırımlar Otantik Şelale Restorant'ta gerçekleşti.
Programa Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, alzheimer hastası ve hasta yakınları ile birlikte davetliler katıldı.
Programda konuşma yapan Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grup Başkanı Nazan Şengül konuşmasında alzheimer hastası ve hasta yakınlarını bulundukları stresli ortamdan bir nebzede olsa uzaklaştırarak sevginin gücü ile terapi yapmanın doğruluğuna inandık dedi. Sevginin gücünü sosyal yaşamdan örnekler vererek anlatarak  hayatı sevmenin ve sevgiyle yaşamanın alzheimer hastalığına etkisine vurgu yaptı. '14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutlayarak tüm katılımcılara ve programa emeği geçenlere teşekkür etti.
Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun '14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlediği programda katılımcılar sevgiyle sunulan lezzetleri yeme fırsatı bulurken Tarsuslu sanatçı Hasan Önal'ın seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlendiler.
Program, sevgi pastasının kesimi ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder