2 Ekim 2019 Çarşamba

İMECE MUTFAK, AŞURE ETKİNLİĞİ İLE YENİ ÇALIŞMA DÖNEMİNİN STARTINI VERDİ

Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu'nun 'İmece Mutfak' kapsamında düzenlenleği 'Aşure Etkinliği' Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde gerçekleşti.
Etkinliğe Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Füsun Kaleli,  Tarsus Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Sevgi Baran, Tarsus Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Sıdıka Erdoğan, Tarsus Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Doktoru Dr. Elif İlkay Çelik, Şehitler Tepesi Muhtarı Ruhi Güngör, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, alzheimer hastası ve hasta yakınları ile birlikte davetliler katıldı.
Etkinlikte konuşma yapan Türkiye Alzheimer Derneği Tarsus Grubu 'İmece Mutfak' sorumlusu Neşe Arıcı Alzheimer Derneği bünyesinde yapılan çalışmaları anlatarak yeni dönemde yapılacak proje ve çalışmalarla ilgili bilgi verdi. 'İmece Mutfak' kapsamında yapılan etkinliklerle ilgili bilgilendirme yaparak 'Aşure Etkinliği'ne emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkür etti.
Dostluğun, kardeşliğin, dayanışmanın ve paylaşmanın simgesi  'Aşure Etkinliği'nde imece usulü bir araya getirilen malzemeler Türkiye Alzheimer Derneği Tarsus Grubu 'İmece Mutfak' sorumlusu Neşe Arıcı gözetiminde pişirilerek tüm katılımcılara ikram edildi.
'İmece Mutfak',  'Aşure Etkinliği' ile yeni çalışma döneminin startını verirken etkinlik temenniler ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder