22 Ekim 2019 Salı

YAŞLI VE GENÇ KUŞAK 'ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ'NDE BULUŞTU

Türkiye Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun düzenlediği 'Çay Saati Etkinliği' kapsamında Özel Çağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğrencileri ile  Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nin müdavimi yaşlılar bir araya geldi.
Etkinlikte hayat yolculuğunun koca çınarları, toplumun huzur sebebi yaşlılarımızdan bazıları yaşamlarından kesitler anlatırken yakınları Alzheimer Hastası olan yaşlılarımızdan bazıları da Alzheimer Hastalığı ile ilgili tecrübelerinden ve anılarından bahsetti.
Yaşlıların anlatımlarıyla hayatın geçmiş seyrinde yolculuğa çıkan Özel Çağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğrencileri de geçmiş zaman ve şimdiki zaman ile ilgili değerlendirme yapma imkanı buldu.
Duygusal anların yaşandığı etkinlikte nostaljik şarkılarla huzur mutluluğa dem vururken yaşlı ve genç kuşak birlikte güzel anlara imza attı.
Yaşlı ve genç kuşağın buluştuğu 'Çay Saati Etkinliği' Türkiye Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun hazırladığı ikramların katılımcılara sunumu ile son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder