9 Nisan 2019 Salı

ÖĞRENCİLERE HUKUK VE ADALET BİLİNCİ SEMİNERİ VERİLDİ

Tarsus Borsa İstanbul Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi'nin Hukuk ve Adalet Bilincinin Gelişimi ile Hak Özgürlük ve Sorumluluklarını Bilen Adil Bireyler Yetiştirilmesini Sağlamak amacıyla Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı'nın ve Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla düzenlediği seminer Tarsus Borsa İstanbul Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda Tarsus Cumhuriyet Savcısı Özgür Celbek'in sunumuyla gerçekleşti.

Seminere Tarsus Cumhuriyet Savcısı Özgür Celbek, Tarsus Borsa İstanbul Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi Müdürü Osman Kaçan, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri katıldı.

Seminer Tarsus Borsa Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi Müdürü Osman Kaçan'ın açılış konuşması ile başladı. Kaçan yaptığı konuşmada Tarsus Borsa İstanbul Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi'nin vizyonunu, misyonunu ve projelerini anlatarak, okul bünyesinde yapılan sosyal faaliyetlerden ve eğitim-öğretim alanında yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Seminer ile ilgili bilgilendirme yaptı. Katkılarından dolayı Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Tarsus Cumhuriyet Savcısı Özgür Celbek, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin'e ve tüm katılımcılara teşekkür etti. 
Öğrencilere hukuk ve adalet bilincinin anlatıldığı seminer Tarsus Cumhuriyet Savcısı Özgür Celbek'in katılımcılardan gelen soruları yanıtlaması ile son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder