27 Nisan 2019 Cumartesi

BAHAR FESTİVALİ'NDE ALZHEİMER DERNEĞİ FARKINDALIK OLUŞTURDU

Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu Özel Çağ Anadolu  ve Fen Lisesi'nin her yıl okul bahçesinde düzenlediği 'Geleneksel Bahar Festivali'nde alzheimer hastalığına dikkatleri çekmek adına stand kurdu.
Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu Alzheimer hakkında toplumda farkındalık oluşturmak ve aktif yaş almanın önemine vurgu yapmak adına kurulan standlarda katılımcılara alzheimer hastalığı hakkında bilgi verdi. Alzheimer Derneği bünyesinde yapılan çalışmaları anlatarak alzheimer hastalarına karşı sosyal sorumlulukları hatırlattı. Alzheimer hastalarına karşı duyarlı olunması gerektiğinin vurgusu yaptı.
Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu festival sonunda Özel Çağ Anadolu ve Fen Lisesi idarecilerine, öğretmenlerine ve öğrencilerine 'Geleneksel Bahar Festivali'nde Alzheimer Derneği'ne yer verilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder