4 Nisan 2019 Perşembe

ALPARSLAN TÜRKEŞ TARSUS'TA ANILDI

Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş vefatının 22. yıldönümü dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Teşkilat Binası'nda düzenlenen törenle anıldı.
Törene Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Fethiye Rüzgar ve kadın kolları üyeleri ile birlikte vatandaşlar katıldı.
Tören Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve ardından edilen dualarla başladı.
Törende konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur ülkücü hareketin lideri merhum Alparslan Türkeş'in hayatından kesitler sunarak Türkiye'nin lider ülke olmasındaki gayretlerini anlattı. 'Kendinizi küçük görmeyiniz, sizler büyük kuvvetsiniz, vazifenizi hiçbir zaman unutmayınız, kuvvet birliktir, dâvamızın geleceği birliktedir, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmaktır' sözünü hatırlattı. 2019 yılı seçimleri ile ilgili değerlendirme yaparak herkesi bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmaların devamlılığı ve başarısı için birlik, beraberlik ve dayanışmaya davet etti.
Tören Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Teşkilatı'nın hazırladığı ikramların tüm katılımcılara sunulması ise son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder