24 Aralık 2018 Pazartesi

TARSUS BELEDİYESİ HANIMELİ PAZARI'NDA KAHVALTI PROGRAMI DÜZENLENDİ


Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen Kahvaltı Programı Tarsus Belediyesi Hanımeli Pazarı'nda gerçekleşti.
Kahvaltı Programı'na Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'ın eşi Öznur Can, Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcısı Elif Seda Sağlam, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Fethiye Rüzgar ve kadın kolları üyeleri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.
Kahvaltı Programı'nda konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Fethiye Rüzgar 'Güçlü Kadın Güçlü Türkiye' sloganı ile hareket ederek toplumun gelişmesinde büyük bir etken olan kadınların üretken kimliğini kazanması konusunda gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi. Kadınları sosyal yaşamın her alanında aktif hale getirerek ilgili çalışmaları yapmak adına mücadele edeceklerinin vurgusunu yaptı. Bu düşüncelerle Tarsus Belediyesi Hanımeli Pazarı Kadınları'na bir nebzede olsa destek olmak adına kahvaltı programını organize ettiklerini ifade ederek Hanımeli Pazarı Kadınları ile ilgili yapılması gerekenler konusunda duyarlılık içinde olacaklarını belirtti. Tüm Tarsus Halkı'nı bu konuda duyarlı ve destek olmaya davet etti.
Kahvaltı Programı kapsamında katılımcılar Hanımeli Pazarı'ndaki standlardan alışveriş yaparak kahvaltı menüsünü oluşturdu. Program memnuniyet duyguları ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder