26 Aralık 2018 Çarşamba

MİLLİ MÜCADELE RUHUYLA YENİ YIL KUTLANDI


Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu'nun Tarsus Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlediği yeni yıl etkinliği Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde Tarsus'un 97. Kurtuluş Yıldönümü coşkusuyla gerçekleşti
Etkinliğe Tarsus Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Hakan Uyan, Tarsus Belediyesi Spor Kulübü Sportif Koordinatörü Dursun Uyan, Alzheimer Derneği üyeleri, alzheimer hastası ve hasta yakınları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, Tiyatro ve Sinema Oyuncusu Yusuf Öz ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.
Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu adına konuşma yapan Meryem Keskinnişancı sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek yaşamın yoğrulmasıdır diyerek her yeni yılın farklı umut kapıları araladığını söyledi. Türk Milleti'nin milli mücadele ruhu ve büyük umutlarla çıktıkları yolda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kazandığı zaferlere değinerek yeni yılı Tarsus'un Fransız işgalinden Kurtuluşunun 97. Yıldönümü ile birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sanatla ve kurtuluş mücadelesi ile ilgili sözlerini hatırlatarak Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu'nun Kurtluş Yıldönümü ve yeni yıl mesajını tüm katılımcılara sundu.
Tarsuslu yerel sanatçı Hasan Önal'ın seslendirdiği türkülerle doyasıya eğlenen katılımcılar Tarsus Şehir Tiyatrosu'nun oynadığı 'Hacivat Karagöz' oyunu ile nostaljik anlar yaşadı.
Milli mücadele ruhuyla yeni yılın kutlandığı etkinlik Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu'nun ve Tarsus Belediyesi'nin birlikte hazırladığı ikramların tüm katılımcılara sunulması ile son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder