22 Aralık 2018 Cumartesi

SINAV KAYGISI VE VERİMLİ ÇALIŞMA SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ


Tarsus Kent Gençlik Meclisi tarafından organize edilen Sınav Kaygısı ve Verimli Çalışma konulu seminer Tarsus Belediyesi Güner Baykal Toplantı Salonu'nda Psikolog Sinem Özhazinedar'ın sunumuyla gerçekleşti.
Seminer saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Seminerde konuşma yapan Tarsus Kent Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Cemil Erdinç Gençlik Meclisi bünyesinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaparak gençlerin toplum üzerindeki etkilerini anlattı. Kaygının sosyal yaşamdaki zararlarını örnekler vererek anlatarak Gençlik Meclisi bünyesinde yapmayı hedefledikleri çalışmalardan bahsetti. Tüm katılımcılara teşekkür etti.
Psikolog Sinem Özhazinedar sunumuna kaygının tanımını yaparak başladı. Sınav Kaygısının sebepleri ve sınav kaygısıyla başa çıkma yöntemleri ile ilgili bilgilendirme yaparak nefes egzersizini uygulamalı olarak anlattı. Verimli çalışma metodlarından örnekler vererek bahseden Psikolog Sinem Özhazinedar sunumunu katılımcılardan gelen soruları yanıtlayarak bitirdi.
Seminer Tarsus Kent Meclisi Başkanı Mustafa Cemil Erdinç'in Psikolog Sinem Özhazinedar'a çiçek takdimi ile son buldu.
Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder