4 Aralık 2018 Salı

GÜZELLİK GÜNLERİ BAŞLADI


Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu'nun organize ettiği 'Güzellik Günleri' etkinliği Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde başladı.
Etkinlik kapsamında alzheimer hastası ve hasta yakınları başta olmak üzere kişisel bakım konusunda zorluk çeken yaşlılara ve maddi imkansızlık nedeniyle kişisel bakım yaptıramayan kişilere ayda bir kez ücretsiz kişisel bakım yapılacak. Yine aynı etkinlik kapsamında bitkisel bakım ürünleri teorik bilgileri ile birlikte uygulamalı olarak anlatılacak.
Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu adına etkinlikle ilgili bilgi veren Nazan Şengül 'Güzellik Günleri' ile toplumda farkındalık oluşturarak insanların yüzündeki tebessüm olmayı amaç edindilerini söyledi. Kişisel bakımın insanlardaki özgüveni arttırdığını belirterek sağlıklı toplumların oluşmasında büyük bir etkendir dedi. Kişilere önemsendiklerini hissettirerek onların duygularına tercüman olmak istediklerini vurguladı. Etkinliğe destek verenlere, etkinlikte gönüllü hizmet veren Kuaför Vehbi ile birlikte elemanları Ayfer ve Durdane'ye teşekkür etti.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder