26 Ocak 2018 Cuma

TARSUSLU KADINLAR AFRİN'DEKİ ASKERLERİ UNUTMADI

Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi 
Tarsus Temsilciliği Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı'nda vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak adına canla başla çalışan Mehmetçiğe moral olmak adına kolları sıvadı.
Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Yaşam ve Erinç Evi'nde bir araya gelen Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Temsilciliği üyeleri ve Tarsuslu kadınlar hayırseverlerin bağışladığı yünlerle Afrin'deki zorlu hava koşullarına aldırmadan, üstlendikleri görevi başarıyla yerine getirmenin mücadelesinde olan Mehmetçiğimize atkı işlemeye başladılar.
Konuyla ilgili açıklama yapan Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Temsilciliği yetkilisi Serap Kerimoğlu "Türkiye genelinde başlatılan Mehmetçiğimize destek kampanyalarında bizde Alzheimer Temsilciliği olarak yer almak istedik. Hiçbir engele aldırmadan, gece-gündüz demeden canını ortaya koyan Mehmetçiğimize bir nebzede olsa destek olması için bu atkıları işlemekteyiz. İşlenilen bu atkıları Mersin Türk Kadınlar Birliği Şubesi aracılığı ile Mehmetçiğimize ulaştıracağız. Her zaman Mehmetçiğimizin yanındayız, yanında olacağız." dedi.
Birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneğini sergileyen Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Temsilciliği üyeleri ve Tarsuslu kadınlar; 'zaferin' vicdan ve merhamet sahibi kadınların her zaman ve mekanda varlığını göstermesiyle kazanılacağının mesajını sundular.

Emine KUREN


http://gullnamee.blogspot.com.tr


Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder